FRIM

sempena xde sempena ape2..aku g jejalan frim maklum la tgh cuti..cuti seminggu..sbb ku ade interview aritu..hehehe..so lepaklah kt umah akak aku kt kl…setelah di helo2 ajk aku g frim smbil shoot ape yg patut..sebenarnyer die nk suh aku shoot gmbr ank die jer….xiklas lansung ajk aku..ni gmbr lbih kurang kt situ..

*ni gmbr air terjun kt situ..ok la..blh stakat nk mandi kalo dh kempunan sgt nk g mandi air terjun..ni la air terjun dlm KL..hehehe..sempat gak aku mandi jap…sejuk gak..hehe

*aku rase cam comel jer lumut tu..sbb tu aku amek..

*ni la gmbr ank2 buah aku…layan jer la..

Advertisements

~ by hanszzz on March 19, 2009.

8 Responses to “FRIM”

  1. bagus2 dah buat blogs sendiri…heheheh mana nak cari model free2…aku nak shoot laaa kalau ko ada model

  2. i like!! hehe gambar nature lawa anep amik.

  3. hanz!! wah makin bergaya ah gambar ko tangkap skang. mantap gile.

    ko upgrade lense eh?

    • xupgrade pon..maitain dgn kit lens jer..aku rase makin teruk ade la.sbb skrg kurang mase kua shoot..asyik sebok jer…tp kalo ade programe ajak r kau..mane taw kna ngn mase free aku..heheh

  4. gi FRim ajak La kawe woo..uhuu udah update ni..panas-panas…

  5. salam.. aku pon dah tak guna fotopages lagik.. boleh geng la bila sama2 guna wordpress ni.. wahahaha.. rerajin la tengok blog aku bro..

  6. gambar lumut tu mmg bikin teruja la beb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: