Kampung Orang lain….

haha..ni la benda pertama aku nk post setelah berswang sekian lame kt blog aku ni..bkn mls..tp xder tenet…tgh miskin maklom la..xkeje lg…ni kt bot penambang..aku saje jer try amek gmbr kt situ…folow kengkawan…

ni lak sunset yg ade kt situ..aku suke gmbr sunset cmni..tp xtaw cmne nk amek bg lawa..tlg suggest sket…

Advertisements

~ by hanszzz on July 16, 2009.

5 Responses to “Kampung Orang lain….”

  1. aku suke!!! cantik. rase cam nak pegi kat kampung yg ko tangkap gambar ni jugak walopun aku tatau katne 😛

    • meh la kalo nk pergi..dekat jer ngn umah aku…tp kna g time sunset baru lawa..takot bapak ko tembak aku jer bwk ank die smpai mgrib..hahha

  2. gamba b&w and monotone tu best!

  3. stuju ngn led. sunset pong lawa.

    selamat berpuasa..hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: