Hari Raya Aidiladha???

Hari raya ker arini???mmg sah hari raya..ni 1st time aku raya tanpa keluarga kali kedua beraya bkn di kg halaman…huhuhu…xper2..naseb anak perantauan…hahah…Pagi2 lagi kul 6.45pg dh gerak ke masjid Kota Kinabatangan nk semayang raya..7.15pg dh mula sembayang..kul 8.30pg dh sampai umah balik..seb baek ade jiran yg prihatin..kalo xkelaparan kitorg..haha..

Ni Amani..comel kan…baek die ngn aku..suke sgt kalo dpt dukung..nk duk luar umah jer keje die…

Pastu kitorg pon berjalan2 la..ke rumah2 terbuka orang2 kat sini…
orang kt sini suka wat rumah terbuka..tp aku xnmpak la org korban kt mane…hahaha
mase jalan2 kt rumah org..ni la aku jumpa…

 

 

Ni name die Baras…xtaw la betol x ejaan aku…katanya makanan orang Bugis..same jer cam nasi himpit kt semenanjung cuma kt sana dlm daun kelapa tp kt Sabah plak ni aku jumpa dalam daun pisang..benda ni makan ngn ayam masak pedas dan kuah ape ntah kt atas tue…

Advertisements

~ by hanszzz on December 4, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: